3D Model en 3D Visualisatie

Een 3D-model is een nauwkeurige, digitale afspiegeling van een object. Van de meest uiteenlopende producten kan Virtual Lab 17 een aantrekkelijk 3D-model maken, zodat je het van alle kanten kunt bekijken. We kunnen dit zelf vanaf de grond opbouwen, maar ook met de maten die jij doorgeeft. Daarnaast kunnen we ook vanaf foto’s of met scantechnieken een 3D-model genereren! Denk groter, want alles kan!

MAAK EEN AFSPRAAK

Scroll down

Beter dan een foto

Een object op een foto kun je maar van één kant bekijken. Van welke kant het ook gefotografeerd is, je ziet de achterkant en zijkanten niet. Met een 3D-model kan je klant een product digitaal ronddraaien en van elke gewenste kant bekijken.

Daarom 3D-modellen

Hoe je klanten je merk beleven is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Bied jij een hypermodern product met een strak design? Versterk dan je imago met een 3D-model van je product. Naast een moderne uitstraling wekt een 3D-model extra vertrouwen, omdat je klanten nog beter weten wat ze kopen. Ze hebben het immers al van voor tot achter kunnen bekijken. Daarnaast kun je een 3D-model via Augmented Reality in de echte wereld projecteren.

IK BEN NIEUWSGIERIG

Beter dan fotografie
Beter dan fotografie

Internationale samenwerking met QREAL

VirtualLab17 werkt nauw samen met het Amerikaanse bedrijf QREAL. Voor hen maken wij hoogwaardige, fotorealistische 3D-modellen van allerhande producten, zoals deze iconische KitchenAid Blender. Geef je webshop extra dimensie met een 3D-model van je producten. Overtuig je klanten en laat ze jouw product digitaal  beleven.

IK WIL OOK EEN 3D MODEL

Maak kennis met ons

Enthousiast en ambitieus als we zijn, willen we bij Virtual Lab 17 jouw bedrijf helpen om in te haken op de unieke nieuwe kansen van Virtual Reality, Augmented Reality en 360° 3D-video’s. Speel jezelf in de picture als innovatieve koploper, bied je klanten extra merkbeleving en trek je nieuwe werknemer letterlijk over de drempel. Met onze haarscherpe filmbeelden presenteer jij je bedrijf in levensechte kwaliteit. Neem direct contact met ons op.

LEER ONS KENNEN

Nieuwsgierig geworden?