Julianakwartier

Comfortabel wonen in een stijlvolle nieuwbouwwoning in jaren ’30 stijl, op een bijzondere plek, vlakbij het centrum van Apeldoorn. Dat kan in Julianakwartier! Op de plek van het voormalige ziekenhuis, verrijst een unieke nieuwe woonomgeving.

Scroll down

Bezichtigen wanneer jij er behoefte aan hebt!

Bezichtigen wanneer jij er behoefte aan hebt!

Klant: Nijhuis bouw B.V.Sector:BouwnijverheidToepassing:Virtual Experience

Namens Nijhuis Bouw B.V. maakten we een complete Virtual Exprience van het nieuwbouwproject ‘het Julianakwartier’.
De naam van het nieuwbouwproject verleend zich aan de historie van de locatie. Vroeger stond hier een van de allereerste ziekenhuizen (1886) en is tot 2013 altijd de plek geweest voor ziekenzorg. Vandaag de dag worden er een aantal zorglocaties en nieuwbouwhuizen gebouwd. Nijhuis Bouw B.V. verzorgt de bouw van 36 twee-onder-een-kap en vijf vrijstaande woningen. En om de toekomstig huizenbezitters extra te faciliteren biedt Nijhuis een Virtual Experience van de bouw aan.

Vraag een demo aan

Tijdens de realisatie van het Julianakwartier zaten we allemaal in lockdown ten gevolge van de coronapandemie. De impact van die lockdown was groot voor iedereen. Voor huizenkopers en potentiële huizenkopers betekende dat bezichtigingen en een bezoek aan de bouw niet door kon gaan. Ook voor de verkoop van de beschikbare woningen betekende dat er geen fysiek bezoek aan de nieuwbouw kon plaatsvinden.
Maar dankzij de mooie technologie van virtual en augmented reality was er een oplossing voor handen. Nijhuis Bouw B.V. vertrouwde ons de opdracht toe om een Virtual Experience te maken van de bouw. Met de 36o graden camera en de drone toog het productieteam naar Apeldoorn. Voor mooie opnames van een bouwrealisatie zijn een aantal factoren van belang. Vooral het weer speelt een belangrijke rol wanneer de drone opnames maakt. Vanuit de lucht is de omvang van het nieuwbouwproject goed te zien. Daarom bestaat de Virtual Experience ook uit meerdere standpunten vanuit de lucht.
Met je voeten in de virtuele modder staan, kijkend naar hoe de bouw van je eigen huis vordert. Het is een perfect alternatief. Lekker vanuit je luie stoel. Waar en wanneer je wilt. Met twee klikken sta je midden in het huis van je dromen, zonder een stap te hoeven zetten. Wij hebben geprobeerd door de ogen van een (potentiële) koper te kijken en daar de standpunten op uitgezocht. Door de inzet virtual reality zijn de mogelijkheden eindeloos. Ook in de toekomst is bezichtigen op afstand ideaal voor (toekomstig) kopers die over ver wonen, of om welke reden dan ook niet fysiek aanwezig kunnen zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Van Hall Larenstein

Lees meer

Vyber

Lees meer
BEL MIJ
+
Bel mij!