Kleentec

De kwaliteit van hygiëne heeft rechtstreeks invloed op de kwaliteit en veiligheid van het eindproduct. Kleentec is een specialistisch reinigingsbedrijf dat streeft naar vakmanschap en is op zoek naar een effectieve manier van (bij)scholing.

Scroll down

interactief trainen voor een glansrijk resultaat

interactief trainen voor een glansrijk resultaat

Klant: KleentecSector: industriële Reiniging Toepassing:Virtual Training

Het personeelsbestand van Kleentec is een afspiegeling van de maatschappij. Het is rijk aan nationaliteiten en culturen. Het bedrijf besteedt veel aandacht aan (bij)scholing om vakmanschap te waarborgen. Dit moet ook wel, want hygiëne en juiste reiniging is van levensbelang in de voedingsmiddelenindustrie. Kleentec wil nieuwe medewerkers aantrekken voor salade gigant Johma te Losser. Maar hoe train je nieuwe medewerkers met zoveel verschillende achtergronden, culturen en talen? Hoe weet je zeker dat iedereen de leerstof goed opneemt?
Het succes van je bedrijf hangt mede af van de kennis en kunde van je medewerkers. Een virtual training van Virtual Lab 17 is een effectief hulpmiddel om nieuw personeel van Kleentec te scholen.
Bij het volgen van een virtual training ervaart de trainee on the spot. Door levensechte situaties te simuleren hoeft de productie niet continu stilgezet te worden. Deze specifieke training richt zich op de hygiëne voorschriften en het reinigingsproces van de machines. Het was voor ons gaaf om eens een kijkje binnen te mogen nemen.
Via 360 graden video’s nemen we de trainees mee door het hele werkproces. Een voice-over geeft tekst en uitleg. Omdat er veel buitenlandse krachten solliciteren bij Kleentec hebben we de voice-over in meerdere talen aangeleverd. Virtual training doorbreekt taal- en cultuurbarrières en zet leerstof om in een concrete en persoonlijke leerervaring. De medewerker volgt de training op zijn eigen tempo en tijd.
Een virtual training is een boeiende ervaring waarbij de nieuwe medewerker compleet ondergedompeld is in de situatie. Deze manier van trainen is goedkoper en effectiever dan reguliere trainingsmethoden. Het bespaart Kleentec externe trainingskosten en de VR-trainings duurzaam inzetbaar. Dat betekent dat er slechts eenmalige kosten zijn verbonden aan het maken van de training.

Vraag een demo aan

Bewezen effectief


Uit onderzoek blijkt dat medewerkers die een virtual training volgen meer onthouden en beter presteren op de werkvloer. Door virtual training kan de trainee leren in zijn eigen tempo en de lesstof herhalen zo vaak het nodig is. Tijdens de training kan Kleentec de medewerker toetsen. Dit kan per onderdeel of als eindtoets. Het meetbaar maken van de lesstof is essentieel voor zowel de trainee als de werkgever. Wanneer nodig kan de medewerker bepaalde delen nogmaals doorlopen, zonder de hele training overnieuw te doen of afgewezen te worden tijdens de sollicitatieprocedure. Zo vangt Kleentec mogelijke personeelstekorten op en krijgt iedereen een eerlijke kans op werk. Iedereen verdiend een bij Kleentec.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Museum de Waag

Lees meer

ABRO

Lees meer
BEL MIJ
+
Bel mij!