Petrebels

Digitale tweelingen van het complete assortiment van Petrebels voor marketing doeleinden

Scroll down

Digital Twin voor eindeloze toepassingen

Digital Twin voor eindeloze toepassingen

Klant: Petrebels Sector: Dieren & verzorging Toepassing: Digital Twin - Augmented Shop Experience - Digital Visualisations

Het kan lastig zijn om te bepalen of een krabpaal past en/of goed staat in jouw eigen ruimte, helemaal omdat ze er in alle soorten en maten zijn. Om deze drempel weg te nemen heeft Petrebels gekozen voor de Augmented Shop Experience van Virtual Lab 17 voor hun volledige collectie.

Een Augmented Shop Experience werkt conversie verhogend, zorgt voor minder retouren en voor meer interactie op jouw website!
Daarnaast geeft het je product beleving een enorme boost omdat potentiële klanten jouw product van alle kanten kunnen bewonderen en met één druk op de knop in hun eigen ruimte projecteren.

vraag demo aan

Projecteer rechtstreeks vanuit de webshop in je eigen huis


Benieuwd hoe het werkt? Je kunt het zelf uitproberen. Klik in het 3D model hierboven op de AR button rechts onder het 3D model. Wanneer je dit rechtstreeks op je telefoon doet, zal je camera openen om vervolgens de krabpaal in je ruimte te projecteren. Bekijk je dit op je laptop/PC dan kun je met de camera van je telefoon de QR scannen.

Petrebels levert krabpalen in heel Europa.
“Onze collectie krabpalen bewijst dat design en uitstekende kwaliteit heel goed samengaan. We zijn wereldwijd een belangrijke speler in de huisdierenbranche met een grote groep trouwe fans. En daar doen we het allemaal voor: al die happy Rebels!”

De basis van een Augmented Shop Experience is een 3D model. Dit is een exacte digitale kopie en dus een realistische online weergave van de krabpalen. Met dit digitale 3D model kunnen klanten online praktisch alles. Zo kun je online het model in 360 graden bekijken maar ook snel wisselen tussen verschillende kleuren.
De extra toegevoegde waarde van een ‘digital twin’ is de mogelijkheid om deze met augmented reality via het web te projecteren. Hiermee zet een online bezoeker in no-time de krabpaal op ware grootte en in de juiste verhouding in zijn eigen omgeving neer. Dit geeft de potentiële klant het gevoel dat het object er echt staat. Wanneer de klant dichterbij loopt ziet hij dan ook alle details. Zo krijgt hij in korte tijd een heel compleet beeld van de krabpaal, zonder het fysieke product gezien te hebben.

petrebels

Het merendeel van de potentiële klanten start online wanneer ze op zoek zijn naar een specifiek aanbod. Daarom is een Augmented Shop Experience een waardevolle toevoeging om potentiële klanten om te zetten naar betalende klanten. Daarnaast biedt Petrebels hiermee een waardevolle tool aan voor haar dealers om de krabpalen direct op locatie te kunnen presenteren.

Naast het implementeren in de webshop van Petrebels hebben we aan de hand van deze ‘digitale tweeling’ 360 graden product afbeeldingen gerenderd.
Dit is een kleine stap als het digitale 3D model door ons ontwikkeld is.
Het zorgt ervoor dat je digitaal productfoto’s kunt gaan ontwikkelen zonder dat je een fysieke fotostudio hoeft te gebruiken, dit kan volledig digitaal.
Deze renders kunnen gebruikt worden in brochures, maar ook op platformen als Amazon zodat het de productfotografie niet fysiek gemaakt hoeft te worden, mooie kostenbesparing!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Museum de Waag

Lees meer

Testo

Lees meer
BEL MIJ
+
Bel mij!