360° 3D-video's: Zien is geloven

Een 360° 3D-video biedt een allesomvattende belevingswereld. Overtuig je toekomstige werknemer dat jouw bedrijf de beste match is door ze alvast digitaal rond te leiden door je pand. Je kunt bijvoorbeeld letterlijk iemands toekomstige werkplek filmen of het werk zelf in beeld brengen, Maar ook het bedrijf als geheel presenteren. Of voor een instructievideo voor trainingsdoeleinden. Een 360° 3D-video is een modern marketinginstrument, zowel voor de beleving van je merk als je werkgeversuitstraling.

Verras me

Scroll down

Hoe het werkt

Met onze 8K driedimensionale camera filmen we je event of bedrijf volledig in haarscherp 3D. Deze camera bestaat uit meerdere dubbele hoogwaardige camera’s, die allemaal in een net iets andere richting staan. Met krachtige software voegen we de beelden samen tot een alles omsluitend, naadloos geheel. Afhankelijk van je kijkrichting projecteren we een van de dubbele filmbeelden in je bril of op je scherm. Zo zie je steeds een ander deel van de film en simuleren we diepte. Alsof je er middenin zit.

IK BEN NIEUWSGIERIG

Maximale bedrijfservaring
Maximale bedrijfservaring

Hoe je 360° VR kunt inzetten

Virtual Reality is een krachtige marketingtool. Een state-of-the-art 360° 3D-video van je bedrijf baart onmiddellijk opzien en doet het goed op sociale media. Het laat meteen ook zien dat jij de modernste technieken wilt gebruiken en innovatief durft te zijn.

In de horeca wordt een 360° video bijvoorbeeld vaak ingezet om extra gastvrijheid te bieden. Gasten kunnen alvast rondkijken en sfeerproeven in een hotel of restaurant, zodat ze weten wat ze boeken.

IK WIL OOK EEN BEDRIJFSVIDEO

Mogelijke toepassingen van 360° 3D-Video's

Bij Virtual Lab 17 richten we ons vooral op de werving en selectiebranche. Recruiters, HR-medewerkers en uitzendbureaus kunnen onze Virtual Reality-technieken gebruiken om nieuwe werknemers te overtuigen zich in te schrijven en voor hun te komen werken. Een standaard vacaturetekst trekt al lang niet meer zoveel aandacht. Met een Virtual Reality-video maak je je bedrijf visueel en inzichtelijk. De Virtual Reality-film kan worden verspreid op sociale media en zorgt meteen voor extra aandacht voor je bedrijf.

Leer ons kennen

Nieuwsgierig geworden?