Virtual Experiences

Bestuur jij een innovatief bedrijf of heb je een unieke locatie? Wek het digitaal tot leven en vertel jouw virtuele verhaal met onze volledig geïntegreerde 360 graden-experiences.

Scroll down

Open jouw deuren. Ook nu.

Open jouw deuren. Ook nu.

Bied extra service vooraf

Met een professionele 360 graden-beleving geef je je relaties en klanten een digitale inkijk in je bedrijf. In je restaurant zitten je gasten direct digitaal in kaarslicht aan tafel. Toekomstige werknemers zien hun kantoor of de werkvloer alsof ze fysiek aanwezig zijn. Laat ze je machines of processen bekijken, creëer sfeer met professionele, ingebedde videobeelden en geef een rondleiding door je pand. Nieuwe collectie in je museum? Licht alvast een tipje van de sluier door cruciale voorwerpen, beelden en informatie als beleving aan te bieden. Willen ze meer weten, dan zijn ze welkom om in het echt langs te komen.

Met onze state of the art 360-graden camera’s komen we graag opnames maken, waarin we je informatie aansprekend verwerken. Het resultaat is een belevenis die je klanten overtuigt.

Heb je een vraag? Bel ons op: 0548 – 215 123 of stuur een mailtje naar: info@virtuallab17.nl

Virtuele opening bij Cogas

Dit gloednieuwe kantoor van Cogas is een prachtige nieuwe werkplek voor haar medewerkers. In de huidige lockdown is het alleen niet haalbaar om dit kantoor te presenteren aan haar medewerkers met een fysiek openingsfeest. Hoe breng je dit dan toch goed over naar de mensen die hier aan de slag kunnen? Met bijpassende nieuwe technieken natuurlijk. Dankzij de ultrascherpe opnames, collega’s die je digitaal uitleg geven over de gemaakte keuzes en informatie buttons kan het personeel alvast voorproeven in de nieuwe werkomgeving.

Virtual Experience

Museum de Waag in Deventer

COVID-19 zorgde voor het sluiten van de deuren van veel musea in 2020 & 2021. Toch ging het Deventerse Museum de Waag niet bij de pakken neerzitten. Volledig gratis boden ze een Virtual Experience aan, inclusief de videobeelden en informatie die anders intern afgespeeld zou worden. Zo konden liefhebbers veilig en digitaal de verschillende tentoonstellingen bezichtigen.

Virtual Experience

Virtuele open dagen

COVID-19 gooide roet in het eten voor veel scholen om nieuwe studenten aan te trekken door middel van fysieke open dagen. Virtual Lab 17 heeft de oplossing om deze open dagen virtueel te organiseren zodat iedereen toch de sfeer kan proeven en geïnspireerd kan worden door de mogelijkheden die de school biedt. Voor onder andere Het Noordik verzorgden wij de virtuele open dagen door middel van een Virtual Experience. Hierbij kunnen leerlingen live inbellen in de virtuele omgeving om te worden rondgeleid door verschillende leraren.

Virtual Experience

Deze bedrijven gingen je voor:

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Virtual Experiences

Zet je product of dienst in een virtuele showroom en bied een unieke, digitale ervaring.

Experience

Virtual Training

Multimediale leerintegratie zorgt voor betere trainingsresultaten en hogere werkkwaliteit van je personeel.

Experience
BEL MIJ
+
Bel mij!