Virtual Experiences

Bestuur jij een innovatief bedrijf of heb je een unieke locatie? Wek het digitaal tot leven en vertel jouw virtuele verhaal met onze volledig geïntegreerde 360 graden-experiences.

Scroll down

Open jouw deuren. Ook nu.

Open jouw deuren. Ook nu.

Bied extra service vooraf

Met een professionele 360 graden-beleving geef je je relaties en klanten een digitale inkijk in je bedrijf. In je restaurant zitten je gasten direct digitaal in kaarslicht aan tafel. Toekomstige werknemers zien hun kantoor of de werkvloer zodra ze de bril opzetten. Laat ze je menukaart, machines of processen bekijken, creëer sfeer met professionele, ingebedde videobeelden en geef een rondleiding door je pand. Nieuwe collectie in je museum? Licht alvast een tipje van de sluier door cruciale voorwerpen, beelden en informatie als beleving aan te bieden. Willen ze meer weten, dan zijn ze welkom om in het echt langs te komen.

Met onze state of the art 360-graden camera’s komen we graag opnames maken, waarin we je informatie aansprekend verwerken. Het resultaat is een belevenis die je klanten overtuigt.

Heb je een vraag? Bel ons op: 0548 – 215 123 of stuur een mailtje naar: info@virtuallab17.nl

Voor- en sfeerproeven bij Middenplein Enter

Dit gloednieuwe restaurant in hartje Enter is nu al een lokale sensatie om de prachtige, smaakvolle inrichting en de fantastische gerechten. Hoe breng je dat het best over op je website? Met bijpassende nieuwe technieken natuurlijk. Op hun website krijg je letterlijk een kijkje in de keuken. En in de rest. Dankzij de ultrascherpe opnames en 3D modellen van gerechten kun je je bestelling al bijna proeven.

Bekijk deze case

Museum de Waag in Deventer

COVID-19 gooide roet in heel veel eten in 2020. Toch ging het Deventerse Museum de Waag niet bij de pakken neerzitten. Volledig gratis boden ze een digitale 3D-rondleiding aan, inclusief de videobeelden en informatie die anders intern afgespeeld zou worden. Zo konden liefhebbers veilig en digitaal hun honger naar kennis stillen.

Bekijk deze case

Digitale bezichtigingen bij Nijhuis tijdens COVID-19

Als je een huis koopt dat nog gebouwd wordt, wil je graag af en toe even kijken hoe het ermee staat. Vanwege COVID-19 was dat helaas niet veilig. Gelukkig hadden we de oplossing: digitale rondleidingen waarin Nijhuis de vorderingen uitlegde en vertelde hoe de planning eruit zag. Zo konden ze de kersverse huiseigenaren toch een bezichtiging bieden.

Bekijk deze case

Deze bedrijven gingen je voor:

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Virtual Experiences

Zet je product of dienst in een virtuele showroom en bied een unieke, digitale ervaring.

Experience

Virtual Training

Multimediale leerintegratie zorgt voor betere trainingsresultaten en hogere werkkwaliteit van je personeel.

Experience

Virtual Employer Branding

Presenteer jezelf als interessante werkgever en laat zien wat je nieuwe medewerker kan verwachten.

Experience