Virtual Training

Met virtual training geef je medewerkers een alles omsluitende leerervaring die ze bijblijft. Ondertussen hou je hun voortgang en statistieken bij.

Scroll down

Voor blijvende kennis.

Voor blijvende kennis.

Virtuele ontwikkeling van je personeel is groei van je bedrijf

Combineer 360 graden beeld, uitleg via voice-over, interactieve keuzemenu’s, geïntegreerde video-instructies en geanimeerde voorbeelden. Uit onderzoek blijkt dat medewerkers met VR-trainingen veel meer onthouden. Gekoppelde statistieken geven je inzicht in hun voortgang. Door interactieve keuzes in een programma volgen medewerkers een eigen scenario, die aansluit op hun manier van leren. Daardoor onthouden ze meer, leveren beter werk en maken minder fouten. Dat scheelt kosten en verbetert je reputatie. Virtual Lab 17 giet je trainingsmateriaal in VR-vorm. We zetten een intuïtieve leeromgeving, modules en scenario’s voor je op en maken monitoring makkelijk.

Heb je een vraag? Bel ons op: 0548 – 215 123 of stuur een mailtje naar: info@virtuallab17.nl

Kleentec maakt vlekkeloos schoon bij Johma

Saladegigant Johma moet voldoen aan strenge hygiënevoorschriften. Medewerkers van schoonmaakbedrijf Kleentec mogen dus geen stipje missen. Met onze VR-technieken leiden ze hun personeel op. Vanaf het aantrekken van hun werkkleding , langs de productiefaciliteit van Johma tot het uittrekken van hun laarzen aan het eind van de dag.

Bekijk deze case

Deze bedrijven gingen je voor:

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Virtual Experiences

Zet je product of dienst in een virtuele showroom en bied een unieke, digitale ervaring.

Experience

Virtual Training

Multimediale leerintegratie zorgt voor betere trainingsresultaten en hogere werkkwaliteit van je personeel.

Experience
BEL MIJ
+
Bel mij!