Digital Visualisations

Een goede eerste indruk verkoopt. Een digitale visualisatie geeft klanten een eerste kijk op hun nieuwe product of huis. Dat is beleving!

Scroll down

Levensecht en overtuigend

Levensecht en overtuigend

Digital visualisations voor marketing of prototyping

Van iets dat nog niet bestaat kun je geen foto maken. Toch wil je je klanten alvast iets laten zien. Dat op maat gemaakte meubel bijvoorbeeld. Voor ons maakt het niet uit welk product, als je maar een technische tekening hebt. Een prikkelende digitale render overtuigt. Met krachtige software maken onze kunstenaars van technische tekeningen een fraaie fotorealistische render op schaal.

Volledig ingerichte kamers, voor- en zijaanzichten van je producten… met een digitale weergave spreek je tot de verbeelding. Deze renders kunnen we letterlijk op maat maken. Kleuren, vormen en texturen, alles is mogelijk. 

Heb je een vraag? Bel ons op: 0548 – 215 123 of stuur een mailtje naar: info@virtuallab17.nl

Deze bedrijven gingen je voor:

Scoor met je bouwpakket

In samenwerking met partner Bloemendaal in Vorm biedt Virtual Lab 17 een presentatiepakket voor je vastgoedcommunicatie. Als bouwondernemer zoek je een manier om jouw plannen te onderscheiden. Presentatie is daarbij essentieel. Met onze bouwpakketten bied jij een allesomvattende beleving waarmee je zowel de gemeenten als de kopers overtuigt.

Afhankelijk van welk pakket je kiest, verzorgen we de hele vormgeving rond je bouwproject (behalve de bouwtekeningen natuurlijk). Fotografie, filmproductie, rollerbanners voor een inloopavond, een hele projectwebsite… en natuurlijk digitale visualisaties van de huizen die je wilt bouwen.

Ontdek meer

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Augmented Shop Experience

Levensechte 3D-modellen projecteer je vanuit de browser op je smartphone in je huiskamer.

Experience

AR Advertising

Reclame voor jou als Insta- of snapfilter in duizenden tijdlijnen. Daar kijken ze van op!

Experience

Digital Visualisations

Je product vooraf moeilijk voor te stellen? Niet met onze prachtige digitale visualisaties.

Experience
BEL MIJ
+
Bel mij!