Augmented Reality

Projecteer je product bij je klant op locatie, maak reclame met virtuele maskers en imponeer met de mooiste digitale content.

Scroll down

Versier de werkelijkheid

Een nieuwe bank? Een paar flitsende sneakers of de kinderwagens van EasyWalker? Onze digitale technieken creëren een unieke beleving binnen de werkelijkheid. Het onmogelijke wordt digitaal mogelijk. Projecteer jouw product in levensecht 3D bij je klanten thuis. Je voelt de stof bijna onder je vingertoppen. Een koopknop ernaast seals the deal. De kleuren van jouw voetbalclub op de gezichten (en tijdlijnen) van duizenden fans? Onze AR filters zijn je digitale schmink. Met een gedetailleerde digital visualisation overtuig je je toekomstige koper.

Graag gaan we met je in gesprek om jouw plannen en producten, online en virtueel, optimaal te presenteren.

Bel ons op: 0548 – 215 123 of stuur een mailtje naar: info@virtuallab17.nl

Star Movie, het AR platform van Virtual Lab 17

De wereld van gedrukte media is volop in beweging. Star Movie is dé nieuwe augmented reality app waarmee je jouw afbeelding tot leven brengt. Je uploadt jouw afbeelding in Star Movie en drukt deze ook af in je magazine of krant, met het Star Movie-symbool ernaast. Met de Star Movie-app op je tablet of smartphone wek je de afbeelding tot leven als videoclip, op de pagina zelf!

Zo geef je jouw drukwerk die extra dimensie waarmee je ook de jongere doelgroep aanspreekt. De interactie van een digitaal medium, mét de toegankelijkheid en lage kosten van een gedrukte uiting.

Ontdek meer

Benieuwd naar de mogelijkheden?

BEL MIJ
+
Bel mij!