Gemeente Rijssen-Holten

De gemeente Rijssen-Holten is een gemeente in Twente met ruim 38.000 inwoners. Een stad met een rijke geschiedenis en een kansrijke toekomst.

Scroll down

Toegankelijk en betrokken

Toegankelijk en betrokken

Klant:Rijssen-HoltenSector:Regionale politiekToepassing:Virtual Experience

In contact blijven staan met inwoners – dat is wat de gemeenteraad van Rijssen-Holten wil. Dat gebeurt op verschillende manieren. Om de begroting van 2021 kenbaar te maken koos de gemeenteraad voor een Virtual Experience van Virtual Lab 17. Een unieke en mooie manier om alle inwoners vanuit hun eigen thuis te benaderen. Zeker omdat op dat moment er strenge maatregelen golden door de corona pandemie.

Meer informatie

Virtual Experiences

Voor de Virtual Experience kregen we medewerking van verschillende wethouders en van de burgermeester Arco Hofland. Hij verzorgd de introductie middels een voice-over. In de grote hal van het stadhuis te Rijssen creëerden we een open setting. Zo maakt de bezoeker een rondje door de centrale hal, waar alle wethouders klaarstaan om hun portefeuille toe te lichten. 
Wethouder Erik Wessels, portefeuillehouder Financiën: “Onze nieuwe begroting is uit! Hierin staan onze plannen voor volgend jaar en hoeveel deze kosten. Het is moeilijk vooruit kijken, als je midden in een corona-pandemie zit. We moesten plannen opstellen en kosten berekenen in een onzekere periode. Toch is het gelukt om de kosten en baten in balans te krijgen. De gemeenteraad heeft een sluitende begroting vastgesteld.”
Mogelijkheden
Met een Virtual Experiences zet je een waardevolle interactie neer met je bezoekers. Van bedrijven met winstoogmerk, non-profit organisaties tot overheidsinstanties; een Virtual Experience is voor elke organisatie inzetbaar. Wat jij je bezoekers ook wilt bieden, van informeren tot entertainment, het kan met een Virtual Experience. Vanwege de brede inzetbaarheid is maatwerk essentieel. Wil je weten of een Virtual Experience ook wat kan zijn voor jouw organisatie? Laat het ons weten, dan geven we je graag (gratis) advies!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Leeuwarden Student City

Lees meer

Van Hall Larenstein

Lees meer
BEL MIJ
+
Bel mij!