NIJHA Monkeybox

Nijha heeft gekozen voor de Augmented Shop Experience om meer visuele impact te maken.

Scroll down

"AR zonder app"

"AR zonder app"

Klant: Nijha Sector: sport en recreatie Toepassing: Augmented Shop Experience

Het kan lastig zijn voor onderwijsinstellingen om te bepalen of een speeltoestel past en/of goed staat in de ruimte. Om deze drempel weg te nemen heeft Nijha gekozen voor de Augmented Shop Experience van Virtual Lab 17 voor hun Monkeybox.

Nijha Monkeybox

Projecteer rechtstreeks vanuit de browser op locatie


Benieuwd hoe het werkt? Je kunt het zelf uitproberen. Klik in het 3D model hierboven op de AR button rechts onder het 3D model. Wanneer je dit rechtstreeks op je telefoon doet, zal je camera openen om vervolgens de Monkeybox in je ruimte te projecteren. Bekijk je dit op je laptop/PC dan kun je met de camera van je telefoon de QR scannen.

De Monkeybox is een speeltoestel die naar wens aangepast en ingericht kan worden. De basis bestaat uit een vast frame, uit te breiden met een aantal modules. Hierdoor kan de Monkeybox worden ingezet die met modules uitgebreid kan worden voor uiteenlopende activiteiten. Door de vorm en het slimme design past deze ook in minder grote ruimtes. Om die reden wordt de Monkeybox ook vaak in de gang van een school geplaatst.

De basis van een Augmented Shop Experience is een 3D model. Dit is een exacte digitale kopie en dus een realistische online weergave van de Monkeybox. Met dit digitale 3D model kunnen klanten online praktisch alles. Zo kun je online het model in 360 graden bekijken maar ook snel wisselen tussen beschikbare modules.
De extra toegevoegde waarde van een ‘digital twin’ is de mogelijkheid om deze met augmented reality via het web te projecteren. Hiermee zet een online bezoeker in no-time de Monkeybox op ware grootte en in de juiste verhouding in zijn eigen omgeving neer. Dit geeft de potentiële klant het gevoel dat het object er echt staat. Wanneer de klant dichterbij loopt ziet hij dan ook alle details. Zo krijgt hij in korte tijd een heel compleet beeld van de Monkeybox, zonder het fysieke product gezien te hebben.

Het merendeel van de potentiële klanten start online wanneer ze op zoek zijn naar een specifiek aanbod. Daarom is een Augmented Shop Experience een waardevolle toevoeging om potentiële klanten om te zetten naar betalende klanten. Daarnaast biedt Nijha hiermee een waardevolle tool aan voor haar Rayon managers om de Monkeybox direct op locatie te kunnen presenteren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Van Hall Larenstein

Lees meer

ABRO

Lees meer
BEL MIJ
+
Bel mij!