ABRO

Laten zien waar je trots op bent

Scroll down

Al jouw paradepaardjes binnen handbereik

Al jouw paradepaardjes binnen handbereik

Klant: ABRO projectafbouw Sector: Projectinrichting / Interieurbouw Toepassing: Virtual Tour

Wanneer je als interieurbouwer of projectinrichter aan potentiële klanten wilt laten zien wat je kunt, sta je voor een uitdaging. Met foto’s onder de arm, een presentatie op je laptop of tablet en de nodige artist impressions ga je bij je potentiële klant op bezoek. Je laat strakke foto’s zien van uitgevoerde projecten, pakt de website erbij met daarop je portfolio en probeert zo goed mogelijk voorbeelden te showcasen. Maar net dat ene detail waar jouw potentiële klant in is geïnteresseerd, valt buiten de genomen foto. Of is net niet lekker zichtbaar. Bij Abro is dit probleem verleden tijd.

vraag demo aan

Neem je klant mee naar een project

Een klant meenemen naar een door jouw gerealiseerd project is natuurlijk een prachtige manier om jouw werk te laten zien. Maar je presentatie beperkt zich dan tot slechts één project. En is dat project wel beschikbaar om te bezoeken? Of ligt het op grote afstand van je klanten? En is het de tijdsinvestering waard om hiervoor te reizen?

Neem je klant mee naar een project al je projecten
ABRO neemt vanaf nu zijn klanten digitaal mee naar de mooiste projecten. Met gebruik van een virtuele tour, opgebouwd uit 360° foto’s, is het mogelijk om elk project tot in detail en vanuit alle hoeken te bekijken. Zo kun je alles laten zien wat je wilt laten zien en zoom je in op de details. Met deze oplossing neem je alle door jou gerealiseerde projecten mee naar de klant. Zo kun je tijdens je presentatie snel switchen tussen jouw projecten en neem je de klant aan de hand mee door jouw succesverhalen.

Bespaar tijd en overtuig klanten
Je bespaart als interieurbouwer tijd. Niet alleen omdat je niet fysiek naar locaties hoeft af te reizen, maar ook omdat het laten zien van voorbeelden sneller gaat. De klant krijgt sneller een idee van de door jou gerealiseerde projecten. Dit werkt overtuigend. Daarnaast kun je op deze manier je projecten ook showcasen op je website, je social media-kanalen en in mails naar klanten.

abro spreekkamer showroom

Nog meer mogelijkheden
Bij het maken van een virtuele tour maken we gebruik van een combinatie van hoge resolutie 360° fotografie en een 3D-scan. In de virtuele tour zijn daardoor alle details zichtbaar, maar zijn ook maatvoeringen van alle objecten beschikbaar. De 3D scan genereert een 3D-model van het hele project. Dit 3D model is vervolgens te gebruiken om plattegronden te maken, of om te gebruiken als basis voor een technische (BIM) tekening. Ook kunnen we op eenvoudige wijze 2D foto’s uit de tour exporteren, voor gebruik op webpagina’s, social media, of zelfs voor drukwerk. Alle foto’s in deze klantcase, zijn exports vanuit de tour. Om items te highlighten in de virtuele tour kan gebruikt worden gemaakt van interacties. Dit kunnen video’s, foto’s of teksten met uitleg zijn. Zo zorg je er echt voor dat jouw identiteit doorstraalt in de virtuele tour.

abro 3D dollhouse showroom

Neem jouw paradepaardjes vanaf nu mee
Dus vanaf nu neem je op een eenvoudige manier jouw paradepaardjes mee naar je klanten. Op een laptop, tablet, of zelfs op je telefoon. En de benodigde investering? Die ligt lager dan je misschien verwacht. Benieuwd hoe we jouw projecten in 360° kunnen vastleggen? Neem contact met ons op voor een aanbod op maat.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

FÉST

Lees meer

UMC Utrecht

Lees meer
BEL MIJ
+
Bel mij!