Gewoon. Gastvrij. Genieten.

Klant: Het Middenplein Enter
Sector: HORECA
Toepassing:  Virtual Experience en AR Advertising

Het Middenplein is een authentiek restaurant in hartje Enter. Smaakvol ingericht en fantastische gerechten.

Bekijk de implementatie
Scroll down

"Een avondje uit is zoveel meer dan alleen goed eten."

"Een avondje uit is zoveel meer dan alleen goed eten."

3D visualisaties van gerechten zijn een lust voor het oog!

Challenge 

Geef de klanten van het Middenplein een voorproefje van de unieke sfeer en (smaak) beleving. Om deze opdracht goed tot zijn recht te laten komen combineerden we een aantal van onze producten, namelelijk een Virtual Experience, AR advertising en het gebruik van realistische 3D-modellen.  

Process and scope

Voor het Middenplein Enter hebben we eenmooie combinatie neergezet voor een unieke klantbeleving. Bij deze opdracht speelt het visuele aspect een grote rol in het neerzetten van de klantbeleving. Daarom kozen we voor het stukje ‘sfeerproeven’ door middel van een Virtual Experience. Want naast lekker eten is sfeer bealngrijk. De Virtual Experience laat klanten overal een kijkje nemen en rustig alvast het mooiste plekje uitzoeken. De inzet van een virtual Experience geeft transparantie en vertrouwen.

Naast sfeer is lekker eten belangrijk. Om een instant visueel beeld te geven aan de menukaart maakten we gebruik van het genereren van 3D modellen middels photogeomtrie. Door de gerechten zo realistisch geprojecteerd te zien triggert dat een reactie bij de online bezoeker en het kiezen van je gerecht in het restaurant zelf: je kan het gerecht al bijna proeven. 

Deze bedrijven gingen je voor: